Vedete din Romania

#mihaela radulescu #romania #europa

Mihaela Radulescu, scarbita de Romania, "o prapastie mlastinoasa"

Mihaela Radulescu este dezamagita de starea actuala a Romaniei, pe care o vede cotropita de mitocanie si de "scuipatori de seminte".

Intr-un editorial scris in Jurnalul National, Mihaela deplange diferenta uriasa intre cum se vad romanii pe ei insisi si cum sunt vazuti din exterior.

"Intre cine suntem, cei mai multi dintre noi si cum ne vedem in ochii lumii, e o prapastie mlastinoasa, peste care nimeni nu se incumeta sa construiasca poduri salvatoare", scrie Mihaela.

Diva si-a pierdut speranta in politicieni si in campaniile de imagine care promoveaza romanii valorosi. Singura solutie pe care o vede Mihaela tine de "efortul individual de a fi oameni frumosi. Un om frumos e un om educat, a carui bunatate nu va fi niciodata vedeta la televizor, dar ar putea fi zambet de admiratie din partea lumii."

"Romania e cotropita de mitocanie, de forumisti abjecti, de scuipatori de seminte, de tot felul de indivizi care polueaza societatea, viitorul nostru, limba romana, care asmut nulitatile impotriva oamenilor de calitate, care alunga echilibrul din noi... Nimeni nu se lupta cu ei, de frica sau de sila . Ba, mai mult, ii si poftim la televizor sau ii postam pe net, ca sa-i scoatem si mai tare in fata si-i lasam sa se desfasoare pentru ca n-avem incotro.", scrie Mihaela Radulescu in Jurnalul National.

 

Citeste si

Mihaela Radulescu: "N-as putea sa imi las copilul pe mana unei bone"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului