Vedete din Romania

#mihaela radulescu #elan schwartzenberg #ayan

Mihaela Radulescu primeste 15.000 de euro lunar pe viata de la Elan!

In urma divortului, Mihaela Radulescu primeste lunar 15.000 de euro din partea lui Elan Schwartzenberg. Intelegerea din cei doi ii da insa dreptul tatalui sa- si vada fiul la orice la orice ora din zi si din noapte.

Dupa ce a cumparat pentru Mihaela si Ayan un apartament luxos in Monte Carlo in valoare de 12,5 milioane de euro, omul de afaceri isi intretine in continuare fosta sotie.

Intelegerea dintre Mihaela si Elan implica o renta viagera de 15.000 de euro, iar fostul sot nu are acces la detaliile cheltuielilor ei, conform Click! Mai mult, Elan s-a oferit sa plateasca in intregime si totul pentru fiul lui.

Fostul sot al Mihaelei Radulescu ar fi ales principatul ca locul ideal pentru fiul lui pentru ca are afaceri la Monte Carlo si astfel poate petrece mai mult timp cu Ayan.

Mihaela a obtinut si statutul de rezident in Monaco, lucru care o obliga sa petreaca cel putin sase luni pe an in Principat.

Hartuita de fostul sot

Chiar daca a inceput o viata noua in Monte Carlo, pe Mihaela o urmaresc inca problemele din Romania. Procesul intentat de primul ei sot, Bogdan Radulescu, a fost amanat pentru 16 martie. Radulescu ii cere Mihaelei prin intermediul magistratilor sa-i dovedeasca ca ii poarta legal numele. Actiunea din justitie ar fi insa doar o incercare pentru a obtine bani de la fosta sotie, crede avocatul Mihaelei.

"Chiar nu stiu ce urmareste... oricum divortul s-a pronuntat legal, iar hotararea e irevocabila. Probabil ca bogdan radulescu are pretentii patrimoniale", a declarat pentru Cancan Toader Iancu, avocatul Mihaelei Radulescu.

 

Citeste si

Primul sot al Mihaelei Radulescu sustine ca nu exista acte de divort

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului