Vedete din Romania

# mihaela radulescu copil #Mihaela Radulescu insarcinata #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, insarcinata?! "Era in planul meu"

Mihaela Radulescu a vorbit pentru prima oara despre o noua sarcina. Vedeta a marturisit ca are in plan un al doilea copil.

Desi s-a spus ca vedeta nu ar mai putea ramane insarcinata, aceasta a marturisit ca isi doreste sa il faca tata pe Felix.

„Îl cheamă Felix Baumgartner, ca pe tatăl lui, bunicul lui şi poate chiar ca pe copilul lui, dacă o să fie. Dacă o să fie fată, tot Felix o să o cheme, pentru că aşa e tradiţia”, a spus Mihaela Radulescu intr-un interviu recent.

De asemenea, Mihaela a marturisit ca niciodata nu a facut ea primul pas intr-o relatie si ca Felix a fost cel care a abordat-o.

„El era în planul meu. E un om cu şapte recorduri mondiale, (...) nu era în planul meu să facem şi ochiurile dimineaţa! N-am făcut nicicum primul pas, n-am avut niciodată această abilitate, deşi din afară pare că devorez bărbaţii sau că mă pricep la asta. Admit cinstit că nu ştiu jocul seducţiei. În general n-am ştiut să fac asta în viaţă„, a spus aceasta, conform Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului