Vedete din Romania

#mihaela radulescu #showbiz #vedete intern # mihaela radulescu salariu

De ce au esuat negocierile intre Mihaela Radulescu si Antena 1 pentru "Danseaza printre stele". Uite ce salariu a cerut diva de la Monaco!

In urma cu o luna s-a zvonit ca Mihaela Radulescu va prezenta noua emisiune "Danseaza printre stele", ce va debuta la Antena 1, pe 5 octombrie. Se pare ca negocierile intre diva de la Monaca si Antena 1 au esuat insa, deoarece aceasta a cerut o suma imensa. 

Se pare ca sefii de la Intact au refuzat orice colaborare cu Mihaela Radulescu dupa ce aceasta ar fi cerut 5.000 de euro pentru fiecare editie. Antena 1 putea sa ii ofere insa doar 2.500 de euro pe emisie,  o suma extrem de mica in comparatie cu pretentiile divei. 

De altfel, vedeta a recunoscut intro-o postare pe Facebook ca nu se duce nici macar la cumparaturi cu bani putini. Cu toate acestea, Mihaela Radulescu a acceptat oferta venita din partea Pro Tv de a face parte din juriul "Romanii au talent". 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului