Vedete din Romania

#mihaela radulescu #caritate #radio

Mihaela Radulescu participa la primul maraton radio caritabil

Mihaela Radulescu participa la primul maraton radio caritabil organizat in Romania, in beneficiul copiilor care traiesc sub limita saraciei.

La evenimentul, organizat de Europa FM, mai iau parte fotbalistul Cristi Chivu si Dana Nalbaru, ambii ambasadori ai SOS Satele Copiilor, soprana Angela Gheorghiu , Ilie Nastase, Sorana Carstea , Bogdan Lobont , Ciprian Marica, Dan Petrescu si Mihai Georgescu , solistul trupei Bere Gratis.

Conform sos satele copiilor Romania, 350.000 de copii traiesc sub limita saraciei. Potrivit datelor citate de ring, aproximativ 77.000 de copii sunt lipsiti de ingrijire parinteasca, iar 25.000 sunt lasati in grija familiilor extinse.

"Nu am avut o copilarie nefericita si nici nu mi-au lipsit lucrurile esentiale. Nu vorbesc despre copiii care nu au zambet din amintirile din copilarie. Vorbesc despre ei pentru ca i-am cunoscut ceva mai tarziu si i-am inteles mult mai tarziu. Atat cat mi-a stat in putere si cat am avut cu ce, am incercat sa-i ajut. Asta fac acum Europa FM si SOS Satele Copiilor si m-am alaturat cu drag acestui demers, care e asa frumos incat as spune ca e normal, dar in realitate e o exceptie.

Sper sa gasim oameni mari si de ce nu si oameni mici, intelegatori pentru ceea ce inseamna un copil fara zambet. Pentru multi copii din Romania, strictul necesar lipseste si, in loc sa-si traiasca varsta in tihna si bucurie, le lipsesc mancarea, hainele, jucariile, scoala si poate chiar si dragostea", a declarat Mihaela Radulescu la Europa FM.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare