Vedete din Romania

# mihaela radulescu concediata #romanii au talent #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu nu a spus adevarul. De fapt, a fost concediata de la Pro TV! Motivul a suparat-o crunt

Mihaela Radulescu anunta in urma cu cateva saptamani ca renunta la postul de jurat de la "Romanii au talent" din motive personale. Se pare insa ca diva de la Monaco nu a fost ea cea care a spus pas jobului de la Pro TV, ci sefii trustului.

Potrivit unor surse de la Pro TV, reprezentantii postului au cerut un studiu de piata pentru a afla parerea telespecatatorilor in ceea ce priveste show-ul. Multi dintre cei intervievati au declarat ca nu le place deloc de Mihaela Radulescu si ar fi bine sa o inlocuiasca.

Studiul de piata a scos in evidenta faptul ca notorietatea negativa adusa de gesturile si comentariile Mihaelei Radulescu, ca jurat la „Romanii au talent”, au condus la scaderea raitingului celebrului show de televiziune. Dupa fiecare emisiune, actuala iubita a lui Felix Baumgartner era criticata aspru pe contul oficial de Facebook al show-ului. Multi solicitau, in termeni duri, indepartarea vedetei din cadrul spectacolului si amenintau ca nu vor mai viziona PRO TV-ul in caz ca nu o vor da afara pe Mihaela Radulescu.

Sefii s-au conformat si au ales sa castige audienta, de aceea au inlocuit-o pe Mihaela Radulescu cu Mihai Petre.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului