Vedete din Romania

#mihaela radulescu #dani otil #botez

Mihaela Radulescu, la botez cu Dani Otil

Mihaela Radulescu l-a insotit pe iubitul ei, Dani Otil, la botezul fiului lui Mihai Bobonete, celebru actor de stand-up comedy. Evenimentul s-a desfasurat la restaurantul Jade din zona Baba Novac, iar cei doi porumbei par sa se fi distrat pe cinste.

Mihaela si Dani si-au facut aparitia la petrecere in jurul orei 18.00. In ciuda faptului ca artistul se trezea a doua zi dis-de-dimineata pentru matinalul de pe Antena 1, au preferat sa stea pana dupa miezul noptii.

Mihaela se acomodeaza din ce in ce mai mult cu cei din gasca lui Otil. Atmosfera vesela, dedicatiile inedite ale amicilor si compania iubitului au tinut-o acolo mai mult decat planuise. Se pare ca Mihai Margineanu , invitat de onoare si el la petrecere, i-ar fi facut o dedicatie muzicala. „Dedic urmatoarea piesa pentru cea mai frumoasa jurnalista”, ar fi zis el dupa miezul noptii si toti si-au indreptat atentia catre Mihaela.

Controversatul cuplu a impartit masa si buna-dispozitie cu alte nume importante din showbiz-ul romanesc printre care s-au regasit si Razvan, colegul de platou al lui Dani, impreuna cu sotia sa, actorul Octavian Strunila , bebelusa Delia si iubitul ei, regizorul Dragos Buliga si, evident, Mihai Margineanu cu sotia.

Gasca s-a spart dupa miezul noptii. Cei care au strigat stingerea au fost Razvan si Dani, constienti de faptul ca a doua zi se vor trezi cu noaptea in cap pentru a pleca la Antena. Razvan si sotia au chemat un taxi, in timp ce Dani si Mihaela au stat ceva pana si-au curatat masina inzapezita si au pornita spre garsoniera lor din Vitan.

Mihaela Radulescu a venit in Romania saptamana trecuta pentru a deschide la Brasov un nou magazin Picioru` gras. Odata ajunsa in bratele iubitului, vedeta s-a gandit sa-si rezerve si cateva momente de rasfat. Astfel, a petrecut cateva zile la munte alaturi de iubitul ei si acum i-a fost si partenera la o petreecre privata unde, se vede treaba, s-a distrat de minune.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare