Vedete din Romania

#mihaela radulescu #Felix Baumgartner #vedete intern #showbiz

Mihaela Radulescu, in scandal cu austriecii. “Pupati-mi fundul sexy”

Mihaela Radulescu este din nou suparata pe jurnalisti. De data aceasta, pe cei austriaci, carora le-a si trimis o scrisoare deschisa, dupa ce o publicatie din din Salzburg a insinuat ca este batrana.

Vedeta spune ca i s-a adus atingere imaginii ei, dar mai ales a iubitului sau, Felix Baumgartner, care ar fi fost de fapt tinta unei glume proaste. Iata ce cuvinte grele le-a spus jurata de la “Romanii au talent”.

”O scrisoare deschisa pentru anumiti jurnalisti austrieci. Si o veche zicala de la bunica mea: nu poti sa numesti batrana o femeie, pana nu ti-ai rupt dintii muscand-o de fund. Asa ca mai bine pupati-mi fundul sexy”, a scris diva de la Monaco pe o retea de socializare, invitadu-i pe amicii ei virtuali sa citeasca pe blogul sau un articol in care apara onoarea iubitului ei.

”Stiu ce este scandalul, am avut de-a face cu el timp de 25 de ani, ca vedeta TV. Dar, in tara mea, unde totul este legat de competitori, de denigrarea cuiva cunoscut pentru a face pe place unor oameni sau pentru a vinde niste ziare proaste. Aici, in Austria, sunt doar iubita lui Felix Baumgartner si cand spuneti prostii despre mine, fara nici un motiv, vreti doar sa il raniti pe Felix (...).

Daca iti insultati pe el sau pe iubita lui sau familia, in propria lui tara, poate urmatoare miscare logica a lui Felix ar fi sa nu mai participe la nici un eveniment in Austria. Si o sa ramaneti cu femeia cu barba (n.r. - Conchita Wurst), care e un super erou national austriac, nu cu barbati adevarati, care isi risca viata sa obtina recorduri mondiale si sa puna Austra pe harta barbatilor puternici, frumosi, adevarati. (...)

Pentru cei care nu stiu de ce am scris asta, iata explicatia. Intr-un ziar austriac a aparut un articol cu titlul Felix si Batrana, in timp ce in fotografie suntem eu si el, in fata celebrului avion Dornier, numit Batrana. Desigur titlul a fost o gluma proasta a unui asa-zis jurnalist - chiar si fiul meu face glume mai bune, la 11 ani, si cu singuranta nu ar rade de varsta unei femei, l-am crescut bine, sa respecte femeile, indiferent de varsta sau aspect fizic.

Sigur, trebuie sa aveti un motiv sa insultati o femeie care nu v-a facut nimic rau. Asa ca pot doar sa incerc sa ghicesc: un jurnalist gelos, femeie sau homosexual? Un hater caruia nu-i plac romanii sau evreii? O persoana nefericita, complet deranjata de doi oameni frumosi si de succes, atat de indragostiti ca nu dau doi bani pe ce cred unii oameni?

Draga autorule al acestui articol penibil, imi pasa pentru ca il iubesc pe Felix, il admir enorm si respect fiecare reusita din viata lui. Ma intreb cum e viata ta? Care e povestea ta de dragoste? Probabil la fel de penibila si de dezgustatoare ca si gluma ta si probabil cea mai tare reusita a ta a fost sa ranesti oameni de succes ca Felix. Pacat ca nimeni nu te va admira vreodata pentru asta...”, a scris Mihaela Radulescu.

Cei care au citit aceasta scrisoare i-au atras insa atentia cu privire la corectitudinea textului. “Am spart toate regulile de sintaxa engleza cand am citit un paragraf. De gramatica nu mai zic”, i-a scris un cititor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare