Vedete din Romania

#dani otil #silviu prigoana #adriana bahmuteanu #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, in conflict cu Adriana Bahmuteanu

Mihaela Radulescu a jignit-o pe Adriana Bahmuteanu atunci cand a invitat-o in emisiunea ei pentru a o acuza ca ii discuta prea mult viata personala . Sotia lui Prigoana s-a aparat spunand ca are dreptul sa comenteze despre orice, dar a fost insultata de un trofeu primit de la Mihaela.

Dupa ce i-a invitat in emisiunea " Duminica in familie " pe Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana pentru a-i premia ca "cei mai buni parinti din Romania", Mihaela Radulescu a inceput sa-i reproseze Adrianei ca se baga in viata ei fara sa-i ceara permisiunea.

Gazda emisiunii a acuzat-o pe Bahmuteanu ca se crede "radulescolog", ca bate campii despre viata ei personala fara legatura cu realitatea. Sotia lui Prigoana a fost vizibil stanjenita de subiect, dar i-a explicat Mihaelei ca presa are tot dreptul sa-i comenteze viata personala fiindca este vedeta.

Adriana s-a simtit jignita abia cand a citit pe trofeul pentru cea mai buna mama, primit de la Mihaela, inscriptia " Maximus ... care este" si continua sa fie suparata din cauza incidentului, sustinand ca copilul ei nu merita asocierea cu fraza lui Marean Vanghelie .

"Poate faptul ca am spus eu ca vreau sa import blugii cu penis ai lui Dani. Si ce, nu am voie sau trebuie sa-i cer ei permisiunea pentru acest lucru? Daca nu-i convin comentariile mele, sa ma dea in judecata. Ne vedem in instanta si stabilim acolo orice problema, dar nu sa reactioneze asa in emisiunea ei!" a declarat ea pentru Gardianul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare