Vedete din Romania

#mihaela radulescu #tv #fonduri #buget local #felicia filip #nae lazarescu #vasile muraru #draga olteanu matei #florin piersic #smiley

Mihaela Radulescu face ultima "Duminica" cu bani publici

Ultima editie a emisiunii " Duminica in familie " prezentata de Mihaela Radulescu va beneficia de fonduri de aproape 20.000 de euro din bugetul local din Neamt.

Consiliul Judetean Neamt a hotarat alocarea a 7.500 de euro din fondurile Primariei Piatra-Neamt si 11.825 de euro de la bugetul judetului pentru promovarea turistica a zonei.

Mihaela va prezenta in emisiune materiale de promovare a zonei care prezinta manastirile, rezervatia de zimbri din Parcul National Vanatori, telescaunul, strandul, curtea domneasca si Turnul lui Stefan cel Mare, informeaza Evenimentul Zilei.

Alocarea fondurilor a starnit controverse intre membrii consiliului judetean, dar bugetul a fost votat cu 24 de voturi pentru, doua impotriva si cinci abtineri,

Emisiunea va fi transmisa in direct, in data de 21 iunie, intre orele 13.00 si 18.00, de pe platoul de la Turnul lui Stefan cel Mare. Daca vremea va fi nefavorabila, Mihaela isi va intretine invitatii la ultimul etaj al Hotelului Ceahlau.

La emisiune vor participa Vasile Pruteanu (presedintele Consiliului Judetean Neamt), primarul Piatra-Neamt Gheorghe Stefan , trupa K1, Felicia Filip, cuplul de comici Nae Lazarescu-Vasile Muraru, Draga Olteanu Matei , Florin Piersic si Smiley.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare