Vedete din Romania

#mihaela radulescu #showbiz #proces custodie #vedete intern # mihaela radulescu facebook # dana budeanu # proces vedete

Mihaela Radulescu, in razboi cu... Iata ce declaratie incendiara a facut!

Mihaela Radulescu pare sa isi stapaneasca din ce in ce mai greu nervii atunci cand vine vorba despre relatia cu jurnalistii, din randul carora se poate spune ca s-a ridicat cata vreme a lucrat ani de zile ca realizator si prezentator TV.

Prezenta in aceasta dimineata la Judecatoria Sectorului 1, acolo unde fusese chemata sa dea declaratii intr-un dosar in calitate de martor, diva si-a iesit din minti cand a vazut multimea de jurnalisti prezenti in fata sediului instantei. Deranjata de faptul ca era filmata, Mihaela Radulescu a reactionat violent si l-a agresat pe primul cameraman care i-a iesit in cale. Politistii care erau in zona au intervenit pentru a aplana conflictul. Cu toate acestea, Mihaela Radulescu a negat faptul ca l-ar fi bruscat pe jurnalist. "Nu l-am bruscat. Nu stiu despre ce vorbiti",a spus vedeta, desi reactia ei violenta a fost filmata de o echipa a postului RomaniaTV. Dupa acest incident, Mihaela Radulescu a decis sa plece inainte de a fi audiata.

Mihaela Radulescu nu este la primul incident de acest gen. Ea a mai fost cercetata, in urma cu cinci ani, pentru distrugere si furt calificat, dupa ce le-a luat un rucsac si aparatul de fotografiat unor ziaristi de la Libertatea, pentru ca acestia au vrut sa o fotografieze.

In razboi cu Radu Budeanu

Acesta nu este insa singurul incident in care a fost implicata diva. Astazi, ea a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj pentru fostul sot al prietenei sale Dana Budeanu. Radu Budeanu ar fi refuzat sa-i semneze fostei sotii o procura pentru ca fiul ei si fetitele Danei sa petreaca impreuna o vacanta in strainatate. Iata mesajul Mihaelei:

"Presa proasta despre mine ? Exista o explicatie :))), din seria " pe cine am iritat azi":)) - am fost martor intr-un proces. De partea Danei Budeanu, mama acestor 2 fetite care sunt o prelungire a familiei mele si pe care Ayan le adora ca pe niste surori. In coltul advers, Radu Budeanu, patronul cancan si ciao, deci a unor publicatii de scandal-cu-litera-mica:), in care ma veti vedea din ce in ce mai " schimonosita", pentru ca, nu-i asa, atata poate Radu, ca barbat si ca tata. Asadar, din mizeriile pe care le mai cititi, unii dintre voi, despre mine, faceti voi o selectie riguroasa. Stiti, asa fac barbatii ca el, ameninta, santajeaza, mint, deh, daca tot au experienta... Si, uite-asa, mai o minciuna, mai un santaj, banii negri vin.... si se duc la prostituate buzate, nicidecum la copii. . Ne aflam la tribunal pentru ca dl Budeanu, aflat bine-merci in vacanta, nu vrea sa-i dea Danei procura necesara pentru ca acesti copii ai nostri sa-si petreaca vacanta impreuna, asa cum s-a intamplat, an de an, vreme de 10 ani. Barbatul roman, mai ales unul care a facut ceva avere doar din scandaluri si distrus vieti, parca nu mai are cohones decat daca e smecher, daca face rau si daca isi pierde ratiunea. Pe mine ma distreaza senzatia lui ca-mi face rau sau ca ma sperie. O prietenie ca cea dintre mine si Dana, o relatie atat de speciala cum e cea dintre copiii nostri.., ei bine, Radu, astea nu se impiedica de un ciot. Nici daca-l ai in pantaloni sau on line:)))). Ador barbatii lipsiti de scrupule :)))) si iar mi-aduc aminte ca pe dansatorul prost si c(...) incomodeaza, vorba lu' bunica-miu. Copiii nostri dragi...., doar ei conteaza, pentru parintii intregi la minte...

CITESTE SI: Cine a plans la nunta Oanei Roman?

Foto: ph-online.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare