Vedete din Romania

#proces #cafea #ayan #sarbatori #presa #interviu #dani otil #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, despre supararea pe presa si iubirea de Dani

Suparata foc pe presa care infatiseaza intr-un mod "sordid si de vulgar" povestea sa de dragoste cu Dani Otil, Mihaela Radulescu a acceptat sa acorde, totusi, un interviu unui tabloid , pentru a face lumina in unele aspecte.

Vedeta Antenei 1 a tinut sa precizeze ca nu locuieste cu Dani, ci ca este doar musafir in casa lui. Intrebata de reporterii de la Cancan cum isi bea Dani cafeaua, Mihaela a raspuns amuzata, incantata de intrebare, ca iubitul ei isi pune doua lingurite de zahar in cafea.

Vedeta a lamurit si motivul pentru care va fi departe de Dani de sarbatori. "Ayan nu are inca de ce sa petreaca vacantele cu altcineva in afara parintilor lui", a declarat Mihaela, care va fi alaturi, de Sarbatori, de fostul sot, in Austria.

N-a cerut-o de nevasta

Intrebata daca iubitul ei a cerut-o de nevasta, Mihaela a negat simplu, neoferind alte detalii. Mai putin amuzata, vedeta a povestit despre relatia ei cu presa, marturisind ca exista publicatii pe care le va da in judecata. Nu pentru a-si insusi niste bani, ci pentru a-i dona si a ramane cu demnitatea nestirbita.

"Au avut nesimtirea de a pune ghilimele la o poveste scarboasa despre cum fac eu sex sau ce-mi place la acest capitol. Si azi ma intreaba lumea de ce vorbesc atata despre cum fac eu sex?! Sper sa le fie rusine, sper sa se puna putin in pielea parintilor mei, a copilului meu, a publicului meu, a prietenilor mei. Nu, eu nu am luat-o razna, ci presa (...)In ce priveste lipsa lor de respect pentru o femeie, o mama, un cetatean care are drepturi garantate de Constitutie, le pregatesc un proces major in instanta", a declarat Mihaela Radulescu.

"De-aia e bine sa le mai iau din banii astia, sa-i tarai prin tribunale si sa pun lumina intr-un sat fara electricitate, sa cumpar niste aparatura medicala pentru un spital si asa mai departe. Nu vreau un leu pentru mine, vreau doar demnitatea mea, respectul pe care-l merit si vreau sa-mi feresc copilul de ticalosia unor astfel de monstri ", a mai declarat Mihaela, numita recent "Cel mai elegant om al anului".

Intrebata cat cheltuieste pentru a reusi sa fie intotdeauna mai mult decat prezentabila, ea a raspuns ca mult mai putin decat se asteapta lumea. Nu se da in vant dupa bijuterii si, in viata de zi, cu zi prefera blugii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare