Vedete din Romania

#Uite cine Danseaza! #vedete intern #mihaela radulescu andreea marin #showbiz #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, desfiintata de telespectatori din cauza Andreei Marin

Andreea Marin castiga simpatia fanilor, in razboiul cu Andreea Marin, cele doua rivale fiind colege la emisiunea "Uite cine danseaza!", de la Pro TV.

Mihaela Radulescu este jignita grav pe pagina de Facebook a emisiunii pe care o prezinta. Comentarii apar si pe pagina Andreei Marin. Telespectatorii sunt indignati de atitudinea pe care Mihaela Radulescu o are fata de Andreea Marin. Multi au vorbit si despre diferentele fizice dintre cele doua.

“Nu ma pot uita la aceasta emisiune deoarece Mihaela o strica, fi o doamna eleganta ca de obicei si arata-i zambetul tau fin de fiecare data cand te inteapa, te rog PS: Mi-ar parea sincer rau daca te-ai lasat mai prejos de aceasta PIPITA pentru bani si nu pentru educatia ta de care ai dat dovada pana acum! Esti muza mea! Te admir, te respect pentru ca de fiecare data cand te vad nu ezit sa zic bai ce femeie frumoasa si puternica! Pupici”, “Superba! Iti vine minunat verdele, machiajul lejer, cerceii iar atitudinea a facut diferenta. Imi repugna total comportamentul Mihaelei Radulescu fata de tine. Genul acesta de oameni care nu se pot desprinde de trecut, care vor sa acapareze totul si care se cred stapani peste tot si toate este demn de mila. Probabil acumuleaza multe frustrari, esecuri si tristeti si nu cunosc alta forma de a trai. Lamentabil si patetic. Zi frumoasa!”, “ Am o curiozitate: o plateste pro-ul pe Mihaela Radulescu sa fie asa nesimtita cu tine la emisiune? E prea de tot... iti taie vorba tot timpul... nu se lasa pana nu are ultimul cuvant... e de o nesimtire crasa ca sa nu mai spun needucata. sunt socata!”, i-au scris fanii Andreei Marin.

“Raduleasca nu are pic de talie. Soldurile strambe... Burta... Maine iar pune pe net poze photoshopate in care isi subtiaza mijlocul si ne povesteste ce sportiva e ea, iar se lauda singura ce bine arata”, Opriti femeia asta, va rog! Asa zisa rivalitate intre cele doua dive de Romania, oboseste si publicul cel mai avid de scandal. Nu cunoastem discutiile de culise si nici regia acestui show, dar daca este regizata atitudinea de toapa si mereu nemultumita a d-nei Radulescu, veti pierde publicul de calitate. Nu sunt o admiratoare a ,, Zanei", nu am fost niciodata, dar faptul ca prezentatoare nu o lasa sa-si termine replicile si o taxeaza pe nedrept la fiecare cuvant, invocand timpul scurt, dar ascultand cuminte pe ceilalti jurati, indiferent de timpul ramas, ma face sa schimb canalul. Domnilor, nu castigati rating, pierdeti public pretios!”, “Raduleasca e varianta feminina a lui Piersic. E batrana si vorbeste mult. Din pacate, nu are si carisma si umorul fin al maestrului”, scriu fanii pe pagina de Facebook a show-ului de dans.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare