Vedete din Romania

#adriana bahmuteanu #mihaela radulescu #scandal #blog

Mihaela Radulescu, criticata dur de Adriana Bahmuteanu

Adriana Bahmuteanu o critica pe Mihaela Radulescu , in blogul ei, pentru ca imediat dupa divort si-a facut publica relatia cu Dani Otil .

Bahmuteanu isi exprima dezamagirea pentru Mihaela Radulescu pe blogul ei. Sotia lui Silviu Prigoana considera ca relatia Mihaelei cu Dani Otil e o greseala si ca dezvaluirea publica ii va afecta imaginea pe termen lung. 

"Ma asteptam ca Mihaela Radulescu sa-si sufere tacut, in singuratate , divortul, si sa lase timpul sa o vindece. Credeam chiar ca va curge multa cerneala prin ziare pana sa-si gaseasca pe cineva. Ba mai mult, banuiam ca ii ajunsese pana peste cap sa inchida ochii la cate o boacana sentimentala a partenerului ei de viata si ca de asta pusese punct. Da’ de unde! Treburile stau exact pe dos si nu le mai inteleg, mai ales fiindca o vorba veche populara spune ca nu-i musai pentru un carnat sa mananci tot porcul." scrie Adriana.

Articolul ei a atras critici serioase din partea cititorilor care ii ataca in comentarii viata personala. Cei care o sustin pe Mihaela Radulescu au atacat-o verbal pe Bahmuteanu amintind de toate scandalurile legate de nunti si divorturi pe care ea si Silviu Prigoana le-au promovat ei insusi la OTV.

 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului