Vedete din Romania

# absolvire liceu america #ayan #universitate #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, cea mai fericita mama, dupa ce fiul ei a absolvit un liceu de top din America. Vedeta a postat imagini de la festivitate

Mihaela Radulescu este in culmea fericirii si are toate motivele sa fie mandra, dupa ce Ayan, fiul ei, a absolvit un liceu de top din America.

 

Cu multi ani in urma, desi avea o cariera de success in Romania, Mihaela Radulescu a decis sa se mute la Monaco, iar motivul a fost chiar binele fiului ei. “Decizia de a pleca a fost luata pentru Ayan, eu n-am vrut sa-mi cresc copilul aici. Cand am luat decizia sa plecam, noi aici nu aveam liniste, era perioada cu divortul. Copilul meu trebuia sa inceapa gradinitia, eu trebuia sa merg dupa el. Nu puteam sa ies din casa nici pana la coltul strazii fara doua masini de la doua reviste de scandal care zaceau in fata casei, de dimineata pana seara. Ala a fost momentul in care am discutat cu tatal copilui. A fost un sacrificiu pe care am decis sa-l fac, nu m-am mai gandit la mine”, spunea Mihaela Radulescu intr-un podcast.

Insa, Ayan a crescut si a decis sa paraseasca Monaco si sa se mute in America, pentru a merge la un colegiu presigios - Lawrenceville School din New Jersey, unde taxa anuală este de 70.000 de dolari.

Recent, Ayan a obsolvit cu calificativul de excelență "cum laudae", iar Mihaela Radulescu nu a lipsit de la acest eveniment important. Vedeta a postat mai multe imagini in care apare alaturi de fiul ei.

Ayan Schwartzenberg a fost deja acceptat de doua universitati de top din SUA si, cel mai probabil, va merge la prestigioasa Universitate Princeton.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului