Vedete din Romania

#biserica #mihaela radulescu #campanii umanitare #vedete intern

Mihaela Radulescu, atac dur la adresa Bisericii

Mihaela Radulescu a postat, luni, pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa Bisericii, suparata ca nu a primit ajutorul pe care il spera in campaniile umanitare pe care le-a sustinut in ultima perioada.

Mihaela Radulescu sustine in postarea sa ca Biserica nu se implica in actiunile umanitare si ca preotii urmaresc doar binele lor, iar banii pe care ii strang s-ar duce spre rezolvarea intereselor proprii.

"Am un vis - sa vad macar o biserica din Romania care sa faca o campanie umanitara, adica sa ajute cu adevarat o comunitate. Exista exceptii, stiu cativa preoti minunati, care au schimbat lumea in care traiesc, dar, cei mai multi nu folosesc cutia milei pentru enoriasi sau pentru problemele lor, stiti la fel de bine ca mine, doar ca nu indrazniti sa o spuneti.

Pe voi nu va mira ca in satele de unde auzim de cele mai tragice povesti despre vreo familie numeroasa, pe care se darama casa, preotul are o casa in deal, trainica si cu camara mereu plina ?!... Chiar nu va suna anapoda ca-s sate intregi cu 2 biserici, dar nicio scoala ?! ...

Inca sunt impietrita de indignare ca vom construi o catedrala a mantuirii neamului, cand etaje intregi din spitalele pentru copiii n-au nici macar incalzire, nu mai spun de dotari, personal, medicamente... ", a scris Mihaela, indignata, pe reteaua de socializare.

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare