Vedete din Romania

#mihaela radulescu #donatie #caritate

Mihaela Radulescu: "Am donat cei mai multi bani din propriul buzunar"

Mihaela Radulescu nu se sfieste sa discute despre implicarea ei in proiecte caritabile. euro si care, totodata, a generat si cele mai multe strangeri de fonduri - peste 5 milioane de euro. V-as fi putut raspunde cu clasicul "nu-mi place sa vorbesc, din decenta", despre sumele pe care le-am donat, dar experienta mea vasta in zona umanitara mi-a demonstrat ca sub aceste raspunsuri mestesugite se ascund, de multe ori, minciuni grosolane. Asa ca am preferat sa va raspund la fel de sincer ca si pana acum, chiar daca unii vor pierde din vedere calitatea gestului si se vor gandi, din nou, ca e o lauda la mijloc...", a povestit Mihaela pentru AgentiadePresaMondena.ro

Iubita lui Dani Otil spune ca nu se considera un model, dar ii sfatuieste pe tineri ca atunci cand isi aleg un idol sa adopte doar partile care te inspira.

"Nu ma consider nici model, nici diva, nici nimic din ce suna a eticheta pusa pe viata unui om. N-am absolut nimic impotriva ca o tanara de azi sa ma considere un model pentru ea, nu e absolut nimic nociv in parcursul meu profesional, cu atat mai putin in viata mea. Dar pentru asta trebuie sa vrei sa vezi in modelul tau tot ce s-ar putea potrivi cu tine, tot ce te-ar putea inspira sa urmezi acelasi drum, nu sa citesti aberatiile sau sa asculti barfele despre ea", a mai spus Mihaela.

Chiar daca locuieste la Monaco, Mihaela nu a renuntat la viata publica din Romania. Ea va prezenta in perioada urmatoare doua spectacole la Sala Palatului. Ea va fi povestitoarea in spectacolul trupei Mandinga, apoi in spectacolul aniversar pentru Florin Piersic.

Mihaela va prezenta si o editie speciala de Pasti, la Antena 1. In plan literar, diva planuieste sa publice un al treilea volum pe care tocmai l-a terminat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare