Vedete din Romania

#mihaela radulescu #craciun #tv

Mihaela Radulescu alege cel mai tare Mos Craciun

Mihaela Radulescu revine pe micul ecran in ziua de Craciun. Ea va prezenta " Craciun in familie " la Antena 1, emisiune care va dura patru ore.

"Craciun in familie" va fi difuzata vineri, pe 25 decembrie, de la orele 14.00 la 16.00 si de la 17.00 la 19.00.

In cadrul emisiunii, iubita lui Dani Otil va modera patru gasti de artisti, conduse fiecare de cate un Mos. Pentru titlul de "cel mai tare Mos Craciun " se vor lupta Mateo, liderul generatiei cool, Marius Ciprian Pop, conducatorul folcloristilor, Sorinel Pustiu ', petrecaretul sef, si Raoul, mosul responsabil de muzica pop.

In emisiune vor fi invitati, printre altii: Andra, Ovidiu Komornik, Nico, Andreea Banica, Mirabela Dauer , Madalina Manole, Carmen Trandafir, Gina Lincan, Marcel Pavel, Anda Adam, Irina Loghin, Vlad Mirita, Maria Buza, Ion Haiduc. Acestora li se vor alatura trupa Iris, dar si Dida Dragan , care va interpreta doua melodii in duet cu Bodo.

Mihaela isi va promova si magazinul de haine pentru copii "Picioru' gras" in emisiune. In cadrul prezentarii de moda, vor fi copii care vor purta haine din magazinele vedetei dar si din colectia "Noel" semnata de Ingrid Vlasov.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului