Vedete din Romania

#dani otil #ayan #elan schwartzenberg #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu a plecat cu Elan, Dani a ramas la plaja

Mihaela Radulescu a plecat din tara alaturi de fiul ei Ayan si de Elan Schwartzenberg . Destinatia celor trei este Coasta de Azur , mai precis Cap D'Antibes, unde au petrecut mai multe concedii impreuna in timpul casatoriei.

Mihaela urmeaza sa se mute din toamna cu fiul ei in Monte Carlo, dar pentru moment si-a pus la punct afacerile in Romania si a parasit tara. In urma ei a ramas Dani Otil, care s-a consolat jucand fotbal pe plaja alaturi de colegul lui de matinal, Razvan Simion . El a parut abatut, intristat probabil de faptul ca Elan a plecat cu Mihaela, scrie Click!.

Mihaela, independenta, dar nefericita

"Sunt modelul oribil de femeie, care se descurca singura si daca a ramas in pana cu masina, si daca s-a ratacit noaptea cu motorul prin padure, si daca trebuie sa scrie romane cu copilul pe genunchi, si cu mancarea pe foc, in timp ce se incinge fierul de calcat si se anunta 10 musafiri hamesiti la cina", scrie Mihaela in Jurnalul National.

Dupa ce continua descrierea facand referire la mai multe momente neplacute din viata ei, Mihaela Radulescu marturiseste ca nu se asteapta sa gaseasca fericirea.

"Nici o femeie ca mine nu e fericita. Fitoasele, sclifositele, doamnele, divele, pitzipoancele, cucoanele, alintatele DA. Pentru ele fericirea exista mereu, pentru modelul meu, nu. Si stiti bine ca sunteti o gramada ca mine si zambiti in forma de cireasa amara acum...", a concluzionat trist Mihaela.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare