Vedete din Romania

#mihaela raduleascu #teatru

Mihaela Radulescu a lipsit din pat

Vedeta nu a putut ajunge la piesa de debut in teatru, „Povesti de noapte buna pentru adulti“, din cauza cetii de pe aeroportul din Iasi.

Cei peste 100 de spectatori veniti la premiera piesei „Povesti de noapte buna pentru adulti“ special pentru a o vedea pe Mihaela Radulescu au avut parte, in urma cu doua seri, de mai multe dezamagiri : sala „Uzina cu Teatru“ s-a dovedit a fi neincapatoare pentru publicul la dispozitia caruia conducerea teatrului a pus si 50 de pernute, piesa a inceput cu o jumatate de ora intarziere, iar vedeta anuntata in rolul principal, Mihaela Radulescu, nu a putut ajunge la premiera.

„Pentru piesa asta aveam nevoie de o figura celebra si credibila si m-am gandit imediat la Mihaela. Nici nu ma asteptam sa-mi raspunda. Nu numai ca a acceptat imediat si a filmat fara sa fie platita, dar a si sponsorizat filmarea“, spunea regizoarea Chris Simion inainte de premiera. La premiera insa, fanii au putut-o vedea pe Mihaela Radulescu numai in proiectia video din cadrul piesei, intrucat vedeta nu a putut ajunge la spectacol din pricina cetei dense care a facut imposibila aterizarea avionului cu care calatorea.

Continuarea in Evenimentul Zilei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului