Vedete din Romania

#monaco #dani otil #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu a cumparat cadouri din benzinarie

Mihaela Radulescu a parasit Romania sambata, cu directia Monte Carlo . Iar pentru prietenii ei de la noua casa a cumparat cadouri pe drum spre aeroport, de la o benzinarie . Fosta prezentatoare a “Duminicii in familie” s-a aflat in Romania pentru o saptamana, timp in care a deschis un magazin cu haine pentru copii si l-a revazut pe Dani Otil.

Sambata, Mihaela a plecat dis de dimineata din blocul de garsoniere unde locuieste iubitul ei pentru a merge sa-si ia fiul de la vila tatalui baiatului, de la Izvorani. Pe drum insa ea s-a oprit la o benzinarie, de unde a iesit incarcata cu mai multe pungi de cadouri.

Potrivit Libertatea, ea a cumparat cadouri pentru prietenii de la noua sa casa din Monte Carlo si a cerut ajutorul unui angajat al benzinariei pentru a le transporta pana la masina.

Fosta prezentatoare a “Duminicii in familie” a decolat impreuna cu Ayan in jurul pranzului, de pe Aeroportul Henri Coanda , unde se va intoarce peste o saptamana.

Mihaela va reveni in tara pentru a continua lansarea seriei de magazine de hainute pentru copii marca Ayan si pentru a lansa cea de-a doua carte care ii poarta semnatura, intitulata “ Niste raspunsuri ”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului