Vedete din Romania

#mihaela radulescu #dani otil #relatie

Mihaela, despre Dani: "Ne descurcam, distanta a tinut in viata multe relatii de iubire"

Mihaela Radulescu vede in distanta si un factor favorabil relatiei ei cu Dani Otil. Diva a dezvaluit ca a vizitat tara de mai multe ori fara ca presa sa afle.

"Eu si Dani ne-am vazut mai des decat isi imagineaza cei care ne-au tot comentat si ne-au tot despartit. Ne descurcam, distanta a tinut in viata multe relatii de iubire", a declarat Mihaela pentru revista Story.

Vedeta nu si-a abandonat proiectele umanitare din tara, motivul pentru unele dintre vizitele ei secrete fiind copii bolnavi din Brasov.

"Numai in ultimele doua saptamani am venit de doua ori, fara sa stie nimeni, pentru copiii cu boli incurabile de la Hospice Casa Sperantei. M-am acomodat perfect, fiul meu la fel, dar am mereu valiza la indemana pentru naveta intre Romania si Monaco ", a mai spus Mihaela.

Incantata de Monaco

Desi vine des in tara, Mihaela este incantata de noul sau camin si nu conteneste in a lauda principatul. 

"N-au caini vagabonzi , n-au pisici vagaboande, n-au... vagabonzi. E o tara impanzita cu camere de filmat si cu politisti
atat de politicosi si atat de eficienti... Nu merge nimeni, dar absolut nimeni, nici macar coloana oficiala cu tot cu Printul in ea, pe banda de urgente! Au si ei blocaje in trafic, dar n-am vazut niciodata, in 6 luni, un smecher care sa treaca inaintea celorlalti... Pauza de pranz e sfanta la orice nivel, se inchide tot, se opreste orice activitate si gasesti un loc sa mananci oriunde, oricati bani ai in buzunar. As continua cu multe aspecte, dar cred ca deja dati cu basca de pamant...", a povestit  diva pentru Uichendist.ro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare