Vedete din Romania

#michael jackson #opiu #dependenta de droguri #implant antidrog

Michael Jackson a avut un implant antidrog

Cantaretul Michael Jackson isi implantase sub piele un dispozitiv antidrog, ce il impiedica sa simta placere atunci cand consuma substante ce contineau opiu, potrivit presei americane.

Se pare ca acest dispozitiv pe care si-l implantase cantaretul facea parte din gama Narcan, din anul 2003, si il ajuta sa contracareze efectele drogurilor, intr-o perioada in care acesta a incercat sa scape de dependenta de medicamente si substante interzise.

Aceasta informatie a fost furnizata presei de unul dintre fostii medici ai starului, anestezistul David Fournier. Marturisirea a fost facut facuta initial intr-o declaratie depusa la tribunal.

"David Fournier credea ca Michael Jackson l-a inselat atunci cand nu l-a informat in legatura cu implantul Narcan pe care si-l facuse, inainte de o interventie chirurgicala la care urma sa participe Fournier", se arata documentele depuse la tribunal.

Medicul care l-a avut in grija pe Michael Jackson intre anii 1990-2000 a declarat ca Michael Jackson "i-a ascuns intentionat informatia despre acel implant".

Sursa foto: thenewstrack.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare