Vedete din Romania

#inmormantare #mica #Abracadabra #ciroza hepatica #Marian Ralea

Mica de la "Abracadabra' va fi inmormantata duminica

Mica de la "Abracadabra", pe numele sau real Michaela Niculescu, care a decedat joi dupa-amiaza la Spitalui Fundeni din Capitala, va fi inmormantata duminica, la Cimitirul Andronache, potrivit actorului Marian Ralea.

Pana duminica, cei care vor sa isi ia la revedere de la Mica pot merge la capela Bisericii Sfantul Gheorghe de pe Calea Plevnei din Capitala, unde va fi depus trupul neinsufletit al tinerei.

Marian Ralea a facut acest anunt plin de durere abia stapanindu-si lacrimile.

"Este greu. Este foarte greu. Medicii au incercat cat de mult au putut, au facut totul ca sa o poata salva si le multumim. Toti copiii mei (colegii Micai de la Abracadabra, n.r.) sunt aici. Parintii sunt... Mama ei se intreaba cum va fi viata de acum incolo fara Mica? Ca parinte, nu poti concepe asa ceva", a marturisit Marian Ralea.

Michaela Niculescu (31 de ani) suferea de ciroza hepatica in stadiu avansat. Desi a incercat sa pastreze secreta aceasta boala necrutatoare si sa isi continue activitatile profesionale si personale ca un om normal, tanara nu si-a mai putut tine suferinta departe de ochii lumii, deoarece starea sa se inrautatise foarte mult in ultima perioada.

Sursa foto: www.rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului