Vedete din Romania

Mesajul cu care iubitul Mihaelei Radulescu a spus lucrurilor pe nume: "Nu mai pot de nerabdare". Ce o asteapta pe romanca

Vedeta de televiziune Mihaela Radulescu (52 de ani) traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de celebrul iubit Felix Baumgartner, in ciuda faptului ca cei doi nu stau permanent impreuna.

Desi in aceasta vara s-a zvonit despre o posibila ruptura in relatia care dureaza de 7 ani, Mihaela si Felix lasa senzatia ca nimic nu-i poate desparti.

Cunoscutul parasutist, detinator a mai multor recorduri mondiale, pare sa fi pus capat definitiv speculatiilor cu ultima postare pe Instagram. Este vorba despre o fotografie de cuplu, insotita de mesajul "Nu mai pot de nerabdare sa petrec weekendul cu fata mea".

Recent, Mihaela Radulescu a clarificat si chestiunea legata de casatoria cu Felix: "Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeasi varsta, oameni maturi, care stiu ce vor de la viata. E altfel, nu e ca in familia traditionala romaneasca. Nu vreau sa-mi fac planuri care sa nu-mi iasa", a declarat romanca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului