Vedete din Romania

#melania medeleanu #realitatea tv #stirista

Melania Medeleanu nu vrea sa plece, se pregateste de un nou format TV

In timp ce multe vedete din showbiz-ul autohton iau decizia de a parasi tara, Melaniei Medeleanu nici nu-i trece prin cap asa ceva. Stirista are satisfactia utilitatii aici si tocmai ce se pregateste de un nou format pentru emisiunea de pe Realitatea TV.

"Dupa ce am descoperit cat de simplu e sa fii util si cat de multe satisfactii iti ofera acest lucru, mi-am dat seama ca nici nu pot si nici nu vreau sa plec din Romania", a declarat stirista Realitatea TV pentru ziarul Adevarul.

De altfel, nici nu ar avea cum sa plece de vreme ce cariera sa profesionala a atins un alt nivel. Incepand de azi, Melania va prezenta jurnalul Realitatea TV intr-un nou format.

Emisiunea pe care o va modera Melania va dura o ora si jumatate si va fi difuzata de luni pana vineri, incepand cu ora 20.00. Vedeta a povestit cu aceasta ocazie celor de la Adevarul ce inseamna cu adevarat sa fii stirist si cum impostaza de "simplu cititor de prompter" este una rautacioasa.

„Ma machiez si ma imbrac frumos, insa pentru ca la Realitatea TV exista numeroase breaking-news-uri, ecranul din fata ta devine inuti", a explicat aceasta pentru Adevarul.

Melania a marturisit ca munca ei nu este una tocmai usoara, in contextul in care unele evenimente o emotioneaza pana la lacrimi si ea trebuie sa fie tare.

„Cele mai impresionante stiri sunt cele in care ti-ai putea recunoaste intr-o zi bunicii sau copilul. Batrani inghesuindu-se pentru o paine sau pentru un bilet la tratament, copii luptandu-se sa supravietuiasca dupa vreo eroare medicala, toate sunt cazuri despre care vorbesc mereu cu un nod in gat", a precizat Melania Medeleanu pentru aceeasi publicatie.

In ceea ce priveste atasamentul ei fata de Romania, vedeta Realitatea TV a explicat ca a fost convinsa de acest lucru, in urma unor discutii cu niste prieteni din strainatate care s-au stabilit in Romania, pretextand ca aici au ramas foarte multe de rezolvat pentru oameni.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare