Vedete din Romania

#Melania Medeleanu adoptie #melania medeleanu

Melania Medeleanu avea dosarul de adoptie pregatit cand a ramas insarcinata. "Radu a venit cand am fost pregatita sa-l primesc"

Melania Medeleanu a devenit mama la inceputul acestui an, la varsta de 41 de ani, atunci cand isi pierduse orice speranta. Aceasta a apelat la fertlizarea in vitro si a ramas insarcinata. Ea are un baietel, pe care l-a botezat Radu Petru.

"N-as vrea sa spun ca a fost usor. Caci n-a fost – si orice femeie care a trecut pe acolo stie cat de invaziv e tratamentul si, mai ales, cat de dureros este esecul. Cred ca e important sa nu-ti pierzi speranta. Ea te face, de fiecare data, sa o iei de la capat. Cata vreme exista un graunte de speranta, mai incerci o data. Daca ai pierdut speranta, e foarte greu sa mai gasesti energia pentru urmatoarea incercare," a povestit Melania Medeleanu pentru revista Unica.

Fosta prezentatoare a vrut sa adopte un copil

In ciuda tuturor eforturilor sale si a procedurilor de fertilizare in vitro, visul sau parea departe de a se implini. Iar fosta prezentatoare mai avea o singura sansa de a deveni mama. Sa infieze un copil. Iar atunci cand a aflat ca este insarcinata, ea avea pregatit dosarul de adoptie.

"Dupa atat de multe incercari esuate, aproape ca nu mai indrazneam sa cred. Ma auzisem chiar spunand de cateva ori cu voce tare "eu nu pot avea copii” si, la un moment dat, a parut ca nu mai doare. Si chiar daca nu pot avea copilul meu, asta nu inseamna ca nu pot creste un copil. Varianta adopției se conturase tot mai clar si eram pregatita sa fac pasul. Mi-am promis o ultima încercare. Pare ca de data asta L-am convins," a mai marturisit Melania Medeleanu.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare