Vedete din Romania

Marius Moga ii face zile fripte Iuliei Vantur

Prezentatoarea stirilor matinale din weekend si a showului caritabil "Dansez pentru tine" are viata grea alaturi de Marius Moga. Prietenii Iuliei sunt din ce in ce mai ingrijorati in ceea ce priveste relatia ei cu "Micul Mozart", motivul principal fiind felul in care compozitorul o trateaza in ultima vreme.

Daca la inceputul idilei acesta era foarte atent cu vedeta Pro TV deoarece era constient ca blonda este curtata si de alti pretendenti, de cateva luni Marius Moga s-a culcat pe o ureche. Surse din apropierea celor doi ne-au dezvaluit faptul ca artistul a inceput sa se poarte din ce in ce mai urat cu prezentatoarea si nici macar nu se fereste de ochii lumii, certurile si reprosurile avand loc si de fata cu alte persoane.

Apropiatii cuplului cred ca lui Moga i s-a urcat la cap statutul de iubit al blondei si nu mai face eforturi nici macar pentru a pastra aparentele, iar Iulia ii tolereaza acest comportament sperand ca este doar o etapa temporara a relatiei lor. Tot ceea ce-si doreste Iulia este liniste in relatia sentimentala pentru a se putea concentra in continuare pe cariera sa in televiziune.

Continuarea in Cancan


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare