Vedete din Romania

#luminita anghel #eurovision #marina almasan

Marina Almasan: "Imi pare rau ca Luminita nu isi asuma infrangerea"

Marina Almasan a anuntat ca termenul pentru depunerea contestatiilor la rezultatul selectiei Eurovision a trecut. Controversele continua insa.

Dupa scandalul provocat de televotingul defectuos, Marina Almasan, organizatoarea selectiei Eurovision 2010, se confrunta cu o noua problema.

Piesa castigatoare ar fi fost in pericol de descalificare, deoarece regulamentul spune ca pieseledin concurs pot fi compuse doar de romani. Norvegianul Simen M. Eriksrud apare langa Ovidiu Cernauteanu in calitatea de compozitor al piesei.

"Am verificat informatia la prima ora a diminetii si m-am linistit. Norvegianul care apare in combinatie ca fiind prezumtivul coautor al cantecului e de fapt producatorul lui Ovi. Conform unei practici uzuale in lumea muzicii, cand se declara o piesa, se introduce si producatorul alaturi de autor, pentru ca veniturile rezultate din drepturile de Autor sa se imparta. Aceasta combinatie de nume rezulta strict din ratiuni financiare", a explicat Marina Almasan pentru ring.

Trioul Luminita Anghel, Tony Tomas si Adrian Piper a Mai avut inca sperante ieri de a ajunge la Oslo, prin descalificarea castigatorilor. Marina Almasan insista insa ca rezultatul este final si nu mai poate fi contestat.

"Pana acum n-am primit nicio contestatie si, oricum, potrivit regulamentului, acestea se pot depune in termen de 24 de ore, care s-au stins de mult. In virtutea colegialitatii si a prieteniei pe care o avem cu Luminita Anghel, nu ma deranjeaza sa avem discutii pe aceasta tema, ca ei sa fie chiar linistiti ca nu au pierdut din motive absconse, ci e clasarea lor pe locul al doilea. Imi pare rau ca ei nu reusesc sa-si asume aceasta infrangere", a mai spus Almasan.

 

Citeste si

Aranjamente la Eurovision? Marina Almasan: "Fa-te ca nu stii nimic"

 

Paula Seling si Ovi - Playing with Fire (Live)

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare