Vedete din Romania

#relatie Marina Almasan #Marina Almasan Mircea Radu #vedete intern #marina almasan #showbiz

Marina Almasan, despre relatia secreta cu Mircea Radu

Marina Almasan a decis sa punctul pe I referitor la “celebrul cuplu de taina” pe care il face cu Mircea Radu!

Din 17 octombrie, de luni pana joi, in intervalul 10.00 - 11.00, la TVR 2, Marina Almasan si Mircea Radu vor realiza emisiunea de divertisment „Femei de 10 - Barbati de 10”. Asocierea celor doua nume mari din televiziune a starnit imediat controverse.

“Prizonieri ai abordarilor de tipul “Senzational!”, „Halucinant!”, “Soc!”, „N-o sa-ti vina sa crezi!” etc., colegii jurnalisti au gasit culoarul „perfect” pentru a impacheta stirea. Altminteri, banala: mare branza, doi dinozauri ai TVR fac echipa, pe un tronson banuit de lauze si posesori de reumatism! Dar nu!

Inspiratii nostri colegi s-au gandit sa ne…. indragosteasca! Nuantez: sa ne „vanda” – pana cand lumea se va dumiri – ca si cuplu! Celebru cuplu de taina – cum suna candva rubrica de baza a unui vestit pe atunci cotidian. Drept care, primele titluri in acest sens s-au si infiltrat. Nu ostentativ, ci discret. Pana si colegi de-ai nostri incepusera sa cocheteze cu ideea, intrebandu-ne cu subinteles: “Oare n-am starni interesul, daca vom face usoare speculatii pe marginea misteriaselor voastre rendez-vous-uri din ultima vreme?”.

Acu’…pe mine, dupa ce am fost plimbata ani de zile prin galeata cu laturi a presei tabloide, nu ma mai poate mira/speria nimic. Mircea a reactionat insa dur, bagandu-i in sperieti pe inventivii promotori de senzational. il inteleg si pe el: macar daca era vorba de Miss Universe, dar asa…cu Marina Almasan?!? Doamne, iarta-ma!

Lasand insa gluma deoparte, declar sus si tare ca sunt mai mult decat incantata ca, cel putin pret de un sezon, voi avea ocazia sa combat alaturi de unul dintre cei mai buni si ai charismatici jurnalisti din TVR si sper ca macar acel public feminin, ratacit pe acasa in diminetile in care vom emite, sa se adune ciorchine in fata micului ecran, pentru a-l admira pe dragalasul meu coleg de prezentare si pentru a-i sorbi spusele. Iar, pe langa el, poate voi misca si eu vreo doi-trei pensionari simpatici, fosti barbati cuceritori!”, a spus, pentru femeide10.ro, Marina Almasan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare