Vedete din Romania

#serban huidu #marina almasan #drama serban huidu

Marina Almasan crede ca Serban Huidu isi merita drama

Marina Almasan sustine cu tarie ca drama pe care o traieste in prezent omul de televiziune Serban Huidu este rezultatul atacurilor sale umilitoare la adresa "dusmanilor" ridiculizati in emisiunea "Cronica Carcotasilor". Mai exact, vedeta postului de televiziune national crede ca energiile negative atrase de carcotas stau la baza evenimentelor nefericite prin care a trecut in ultimii ani.

In editorialul pe care il scrie pentru ziarul Ring, Marina Almasan isi exprima parerile despre persoanele publice din Romania, printre care s-a numarat si Serban Huidu. In urma unor critici primite de la cititori cu privire la impresia Marinei despre carcotasul de la Prima TV, prezentatoarea de la TVR 1 a facut o declaratie-surpriza, prin care da de inteles ca Huidu merita sa treaca prin momentele dramatice din viata sa:

"Nu am nimic cu Serban, nu i-am vrut nicio clipa raul, dar cred cu tarie ca ceea ce i s-a intamplat e rezultatul energiilor negative indreptate spre el ani de-a randul, de la toate victimele sale, copios batjocorite", scrie Marina Almasan pe ziarulring.ro.

La sfarsitul lunii decembrie 2012, Serban Huidu a suferit un accident de schi in Austria, iar in luna octombrie 2011 a provocat un accident in judetul Brasov, soldat cu 3 vieti pierdute.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare