Vedete din Romania

#mariana moculescu #cont pe onlyfans #onlyfans

Mariana Moculescu si-a facut cont pe OnlyFans, fiind inspirata de o femeie de 72 de ani: “Abonamentul costa…”

Fosta sotie a lui Horia Moculescu a recunoscut ca si-a facut cont pe o platforma destinata adultilor, iar inspiratia ei a fost o femeie de 72 de ani.

 

Mariana Moculescu nu se abate de la trendurile actuale, fiind activa chiar si pe celebra platforma TikTok. Mai mult, fosta sotie a lui Horia Moculescu a decis sa se alture si comunitatii de pe OnlyFans, continutul ei putand fi vizionat doar in urma platii unui abonament.

Mariana Moculescu a dezvaluit ca a luat aceasta decizie dupa ce a aflat de pe internet ca o femeie de 72 din SUA este activa pe Only Fans si ca se bucura de un real succes.

„Sa stii ca inainte de a ma decide sa-mi fac contul nu a fost suficient ca ale mele colege din showbiz si-au facut conturi pe platforma pentru adulti, si m-am documentat si pe Google si am citit ca in Statele Unite ale Americii o batranica de 72 de ani si-a facut un cont si ca este succesul ei, toata viata nu a avut ceva important de facut si va trai pana va muri din asta. Atat de mare efect a avut asupra mea, incat am zis ca de ce sa nu fac si eu, care inca mai arat comercial”, a marturisit Mariana Moculescu, pentru Antena Stars.

„Prima saptamana este gratuit. Apoi, abonamentul va costa 20 de dolari! Continutul postat va fi adult”, a declarat ulterior Mariana Moculescu pentru Click!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului