Vedete din Romania

#marian niculescu #mariana moculescu #horia moculescu #nidia moculescu

Mariana Moculescu, acuzata de prostitutie de catre fostul sot

nu pare sa mai aiba vreun prieten. Dupa scandalurile in care i-a implicat pe Horia Moculescu si fiica sa, Nidia, acum este atacata de celalalt fost sot, care o acuza de prostitutie.

"In loc sa lasi fata in pace, tu umbli pe la toate televiziunile! Ai 6.000 de lei datorie la intretinere", i-a reprosat fostul sot Marianei.

, cel de-al doilea sot al Marianei Moculescu, a postat pe Youtube o inregistrare in care fosta lui sotie ii povesteste unei prietene cum a intretinut relatii sexuale cu un barbat, contra sumei de cinci milioane de lei vechi.

"Astazi mi-am demonstrat mie ca sunt tare, nene. Tare de nu se poate. Si am luat cinci milioane. Orice mi s-a cerut, aia am facut, fara nici un fel de greata sau jena. Am spus: placerea ta e placerea mea. Dar tu ce placere imi faci? Stateam in pat si vorbeam. El mi-a spus ca ce vreau eu, aia voi avea. De la o intalnire am luat cinci milioane. Pai ce, e rau? Eram cu foamea in gat. L-am rugat sa imi faca cunostinta cu mai multi tipi. A fost extraordinar, am vorbit in timp ce... Mi-am prins parul cu o agrafa, apoi da-i transpiratie ", spune Mariana in inregistrare.

Fosta sotie alui Horia Moculescu a recunoscut ca inregistrarea este adevarata si sustine ca a fost santajata cu ea timp de 10 ani.

"Dialogul dateaza din decembrie 1998 si e o discutie intre mine si fina mea. 10 ani de zile m-a santajat fostul meu sot, Marian Niculescu , cu ea. Astazi i-am facut plangere penala pentru ca m-a inregistrat fara voia mea, securistul a facut in asa fel incat sa imi fie ascultat telefonul. Sper sa plateasca in fata legii".

Citeste si: 

Nidia Moculescu: "Fac testul antidrog doar daca il face si mama"

Mariana Moculescu, despre Nidia: "Important este sa stiu ca traieste"

Mariana Moculescu: "Nidia are probleme cu drogurile. A intrat deja in sevraj!"

Mariana Moculescu isi injura fiica: "Gheboasa sluta, esti crucea mea!"

Madalin Ionescu, relatie cu Mariana Moculescu?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului