Vedete din Romania

#agresare fizica #marian olaianos #concediere #tvr

Marian Olaianos, concediat de TVR, dupa ce si-a agresat fizic o colega: „Am impins-o la perete, apucand-o de zona gatului”

Dupa mai multe luni de la izbucnirea unui scandal monstru, TVR l-a concediat pe Marian Olaianos din motive disciplinare grave. Decizia are ca temei raportul comisiei de cercetare disciplinara constituita pentru a analiza incidentul sesizat de Nadine Vladescu.

Joi, 9 martie, reprezentantii SRTv i-au inmanat lui Marian Olaianos decizia de sanctionare cu desfacerea disciplinara a contractului de munca.

Decizia a fost emisa ca urmare a raportului comisiei de cercetare disciplinara, elaborat in baza sesizarii depuse de Nadine Vladescu, in luna octombrie 2022, privind fapte de violenta fizica si verbala a unui angajat al TVR – jurnalistul Marian Olaianos - asupra sa, insotita de certificat medico-legal si de alte documente medicale. 

Cercetarea disciplinara a fost demarata in urma sesizarii primite de angajator de la Nadine Vladescu si in baza dispozitiei Presedintelui-Director General al SRTv, Dan Cristian Turturica.

Raportul comisiei de cercetare disciplinara a fost inaintat Presedintelui –Director General, in data de 1 februarie 2023, cu propunerea de sanctionare a lui Marian Olaianos prin desfacerea disciplinara a contractului individual de munca.

Avand in vedere faptul ca, in perioada 19 decembrie 2022 - 8 martie 2023, Marian Olaianos s-a aflat in concediu de odihna si medical, jurnalistul a primit decizia astazi, 9 martie, cand a revenit la serviciu.

Temeiul legal care a stat la baza emiterii deciziei consta in analiza unor documente medicale (certificatul medico-legal emis de IML), alte examinari medicale efectuate dupa actele de violenta suferite de Nadine Vladescu, inregistrari video care surprind cu claritate actele de violenta, audieri ale martorilor, precum si alte inscrisuri relevante care certifica abaterile disciplinare grave ale lui Marian Olaianos. Totodata, in cadrul audierii din data de 9 decembrie 2022, Marian Olaianos a declarat in fata comisiei urmatoarele: "aflandu-ma intr-o stare de maxima tensiune emotionala, in incercarea de a ma apara am impins-o pe Nadine la perete, apucand-o de zona gatului".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare