Vedete din Romania

#marian darta #scandal

Marian Darta, client al retelei de pedofilie?

Marian Darta , stilistul cunoscut drept “frizerul vedetelor” este banuit de implicare intr-un scandal cu prostitutie gay in randul minorilor. Autoritatile bucurestene au desfiintat o retea de pedofilie care oferea tineri de la centrele de plasament pentru petrecerile gay din Bucuresti.

Victimele acestei retele de pedofilie sunt tineri proveniti din familii sarace, care au fost internati in centre, dar care au fost convinsi sa paraseasca aceste centre, fiindu-le oferite electronice, cosmetice, bani. Pana acum politistii au facut o arestare in acest caz: Neculae Misu, fost angajat al Directiei Protectia Copilului, din Sectorul 3 care se ocupa de plasarea tinerilor la petrecerile gay. In varsta de 41 de ani, casatorit si tatal unei fetite, bucuresteanul ramas fara serviciu si-a infiintat o asociatie non-profit , in numele careia organiza tot felul de petreceri si tabere pentru baietii centrului de minori.

Din ancheta a rezultat pana acum ca in perioada decembrie 2008 - iunie 2009, mai multi indivizi, intre care si Neculae Misu, au determinat mai multi minori sa paraseasca centrele de plasament, ademenindu-i cu bani, produse cosmetice, dulciuri si telefoane mobile, dupa cum noteaza Click!. In schimbul accestora, adolescentii erau pusi sa intretina raporturi sexuale, orale si anale, cu personaje obscure din lumea mondena.

Marian Darta se jura ca nu e adevarat

Printre aceste nume se afla si cel al stilistului Marian Darta, cel care a fost, in ultimii ani, cel care a coafat-o pe Adriana Bahmuteanu pentru toate petrecerile importante la care vedeta a fost invitata. Mai mult, in urma cu trei ani, Darta si-a “maritat” catelusa cu patrupedul lui Bahmu, cei doi organizand un eveniment monden in toata regula in cinstea celor doi catei.

Potrivit EVZ, Darta se disculpa si jura ca nu a facut niciodata sex cu copii. „Mi-au spus ca la ziua mea ar fi fost invitati copii, dar la ziua mea a fost Elena Carstea , a fost Dorin Iacob de la PD, a fost Ozana Barabancea, care mi-a cantat jazz... Cum sa fie sex-party la ziua mea? Altminteri, ca persoana publica, ma duc la o suta de petreceri”, a declarat stilistul pentru Evenimentul Zilei.

Mai mult, el a incercat sa demonstreze ca i-ar fi imposibil sa practice astfel de relatii: „Viata mea e grea. Am un psoriazis, am corpul plin de rani de 20 de ani. Cand ma dezbrac, mi-e mila sa ma uit la mine in oglinda”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului