Vedete din Romania

#divorturi #nunta #dana marijuana #casatorii #vedete mariaj #deceptii dragoste

Mariajele vedetelor, din ce in ce mai scurte

Sa reusesti sa iti gasesti dragostea ca vedeta pare o misiune destul de grea, tinand cont ca in ultima perioada lumea mondena a venit cu nenumarate anunturi de despartire. Cele mai neasteptate vesti sunt insa cele care vin cu despartiri ale unor cupluri care s-au casatorit de foarte putin timp.

Dana Marijuana, inca o deceptie in dragoste

Cel mai recent exemplu este reprezentat de despartirea cantaretei Dana Marijuana de sotul sau, Sebastian, dupa doar opt luni casnicie. Chiar daca este insarcinata in luna a cincea, vedeta a hotarat sa se intoarca in casa tatalui sau si sa rupa orice legatura cu sotul sau.

"De trei saptamani sta la mine, pentru ca nu se mai intelege cu sotul ei. Ce pot sa-i fac daca nu ma asculta niciodata si face numai de capul ei? Acum si-a dat seama ca omul asta nu este potrivit pentru ea, dar este deja prea tarziu, pentru ca sarcina a avansat in luna a cincea. Nu stiu cum o sa ne descurcam cand se va naste copilul, pentru ca eu am imbatranit si nu mai am putere", a marturisit tatal Danei, pentru "Libertatea".

Teo Trandafir, mariaj de sase luni

Realizatoarea TV Teo Trandafir a socat si ea prima oara prin anuntul fulgerator ca se pregateste de nunta cu fostul rugbist Iosef Constantin. Relatia frumoasa care s-a infiripat pe o retea de socializare s-a finalizat in foarte scurt timp printr-o nunta fastuoasa, la Buftea. Insa la sase luni a venit si vestea care a naruit visurile pe care vedeta si le facuse alaturi de Iosef: divortul.

Desi nu au vrut sa dea prea multe detalii despre aceasta despartire, cei doi au declarat ca au luat aceasta hotarare de comun acord, deoarece Iosef Constantin nu putea sta departe de cei doi fii ai sai, care locuiesc cu fosta sa sotie in Franta.

Julia Roberts, grabita si ea in amor

La fel de pasionala ca si vedeta autohtona Teo Trandafir a fost si celebra actrita Julia Roberts, care s-a casatorit, in mare graba, dupa doar trei saptamani de relatie cu Lyle Lovett. Cum graba strica treaba, cei doi au divortat dupa 21 de luni de casnicie.

Casnicie de 55 de ore

Cantareata Britney Spears s-a casatorit, intr-un acces de nebunie, cu iubitul sau din copilarie, Jason Alexander, la Las Vegas. Casatoria lor a fost anulata insa rapid, la doar 55 de ore mai tarziu, dupa ce parintii vedetei au aflat despre gestul nebunesc al acesteia.




Sursa foto: ziare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare