Vedete din Romania

#mariah carey #brand mariah carey #lac de unghii mariah carey

Mariah Carey isi va lansa propriul brand de lac de unghii

Mariah Carey si-a propus ca pana anul viitor sa isi lanseze propriul brand de lacuri de unghii, care va avea doua linii diferite.

Cantareata americana s-a asociat cu cei de la OPI Products pentru aceasta afacere si, potrivit propriilor declaratii, este foarte nerabdatoare sa inceapa noul proiect, deoarece intotdeauna i-a placut sa isi faca manichiura.

"Am urmat niste cursuri de infrumusetare pe cand eram eleva in clasa a XI-a, fiindca m-am gandit ca voi avea nevoie de o profesie pe care sa ma bazez.

Credeti-ma, am facut multe manichiuri si mi-au fost facute la fel de multe. Compania OPI realizeaza faptul ca oja pe care o folosesti face diferenta nu doar în ceea ce priveste felul in care arati, ci si in ceea ce priveste procesul de ingrijire a unghiilor.", a declarat cantareata.

Colectia de lacuri de unghii a cantaretei va fi lansata in ianuarie 2013, prin reteaua de distributie a companiei OPI si va include opt nuante diferite.

Sursa foto: zimbio.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului