Vedete din Romania

#concert #vama veche #jazz #marius mihalache #maria raducanu #Freedom Jazz in The City

Maria Raducanu, printre invitatii Festivalului Freedom Jazz in The City

Marti, 26 februarie, de la ora 19.00, la Restaurantul Sarpele Roz are loc cea de-a doua editie a Festivalului Freedom Jazz in The City. Marius Mihalache si Irina Sarbu, Maria Raducanu & Friends, Calin Grigoriu Trio si Trio Laurentiu Horja vor oferi spectatorilor o seara cu experimente acustice inedite.

Educata in spiritul jazz-ului autentic de Anca Parghel, actrita si cantareata de jazz Irina Sarbu sustine, inca din 2006, stralucite proiecte acustice in colaborare cu Marius Mihalache, prezentate si aplaudate in marile capitale europene, de la Madrid si Paris, pana la Lisabona sau Viena.

Cei doi muzicieni canta impreuna pentru prima data pe scena Freedom Jazz in The City.

Dupa un miniturneu exceptional in Elvetia si Franta, incredibila voce a Mariei Raducanu va da contur unui proiect cu radacini traditionale.

Bluesul eclectic si experimental cu Calin Grigoriu Trio, condimentat de discursul viu, eclatant al celor de la Laurentiu Horja Trio vor incheia cea de-a doua editie a festivalului.

Freedom Jazz in The City propune o serie de intalniri cu cele mai importante personalitati ale jazz-ului romanesc si international, evenimente menite sa asigure continuitatea in promovarea muzicii de calitate intre editiile festivalului international Freedom Jazz Vama Veche.

In lunile de iarna, Freedom Jazz in The City preia misiunea de promotor al muzicii valoroase, cu o serie de evenimente exceptionale care vor fi organizate periodic in Bucuresti si in tara. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare