Vedete din Romania

#copil #mama #maria marinescu

Maria Marinescu poate fi mama

Maria Marinescu a facut o vizita la Maternitatea "Panait Sarbu" pentru a sta de vorba cu ginecologul ei, profesorul Bogdan Marinescu. Vedeta si sotul ei, Frank Colin , vor sa faca un copil.

Dupa o vacanta exotica prelungita, primul lucru pe care Maria l-a facut cand a ajuns in Bucuresti a fost sa se duca la clinica. In prima faza, aceasta a crezut ca a ramas insarcinata si a mers la profesorul bogdan marinescu pentru a obtine confirmare. N-a fost asa. In schimb, vedeta a facut o serie de teste si analize pentru a se asigura ca este pregatita sa fie mama.

Astfel ca, in decursul zilei de miercuri, vedeta impreuna cu sotul ei, Frank Colin , s-a dus la doctorul Marinescu, specialist in tratarea problemelor de feritilitate pentru a afla verdictul.

Dupa expresia fetei pe care cei doi o aveau la iesirea din spital, surprinsa de camerele paparazzi-lor, se pare ca rezultatele au fost cele asteptate si nu va mai dura mult pana sa devina parinti.

"Nu sunt insarcinata inca. A fost un control de rutina. Totul este in regula",  a declarat Maria Marinescu pentru Cancan, nedorind sa comenteze mai mult pe marginea acestui subiect.

Cu toate acestea, la scurt timp dupa ce au parasit maternitatea, Maria si sotul ei, Frank, au mers sa celebreze vestile la un restarant de prin Dorobanti.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare