Vedete din Romania

#sua #inmormantare #maria dragomiriu

Maria Dragomiroiu nu vine la inmormantarea fiului vitreg

Bebe Mihu, sotul Mariei Dragomiroiu, si-a pierdut fiul din prima casnicie. Chiar daca sunt indurerati, cei doi nu vor participa la inmormantarea acestuia.

maria dragomiroiu si sotul ei nu vor calatori in Romania pentru inmormantarea lui Catalin, din cauza vremii nefavorabile care nu le permite sa calatoreasca.

Catalin a incetat din viata la doar 28 de ani, in urma unui infarct, cauzat de un edem pulmonar, dar si a insuficientei acute cardio-respiratorii. In ultimii ani, fiul lui Mihu cantarea 160 de kilograme.

"Fratele meu a avut grija ca fiul sau sa nu duca lipsa de nimic. Il vedea des, ii trimitea si sume importante, iar vara il chema pe litoral pe cheltuiala lui. Bebe si Maria sunt disperati ca nu pot ajunge marti la inmormantare , din cauza viscolului din America, asa ca m-au rugat pe mine sa ma ocup de toate cele necesare", a declarat pentru Click! sora impresarului. 

Maria Dragomiroiu se atasase de fiul sotului ei si este dispusa sa-si sustina rudele din tara cu orice au nevoie. "Sambata, ea ne-a sunat din America sa ne spuna ca este alaturi de noi si ca ne poate ajuta cu orice", a mai spus cumnata ei.

Catalin renuntase la liceu si avusese probleme cu legea, dar in ultima vreme el revenise la scoala. Arestat in 2002 pentru privare de libertate , dar si pentru vatamare corporala deosebit de grava, Catalin se inscrisese din nou la liceu pentru a termina clasa a XII-a .

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare