Vedete din Romania

#maria dinulescu #codin maticiuc #relatie

Maria Dinulescu si Codin Maticiuc s-au indragostit!

Codin Maticiuc are o noua relatie. Dupa inca o despartire de Anna Lesko, playboy-ul bucurestean s-a alinat in bratele actritei Maria Dinulescu . "Mi-e foarte clar ca voi avea de tras, ca voi fi condamnata pentru aceasta relatie care, aparent, nu mi se potriveste, dar mi-o asum", a declarat Maria.

Povestea de dragoste tulbure dintre Anna Lesko si Codin Maticiuc a luat, astfel, inca o pauza. Dupa multe despartiri si impacari, cei doi nu au discutat despre noua despartire. 

Daca Anna nu a fost vazuta impreuna cu nici un alt barbat, Codin nu a ezitat sa petreaca timp alaturi de o noua cucerire, actrita Maria Dinulescu. Cei doi s-au cunoscut in urma cu putin timp, printr-o prietena comuna si de atunci sunt practic nedespartiti .

"Daca ar fi fost sa ma iau dupa imaginea pe care o are, Codin nu m-ar fi interesat niciodata. Insa, l-am descoperit discutand. Imi place, este un tip inteligent. Acum suntem impreuna. Practic, este un inceput de a ne descoperi. Nu ne cunoastem inca. Ne face placere sa ne intalnim, ne simtim ca in liceu", a declarat pentru Cancan Maria Dinulescu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului