Vedete din Romania

#maria dinulescu #carmen serban #ilinca vandici

Maria Dinulescu refuza sa fie asociata cu manelele

Actrita Maria Dinulescu a jignit-o pe Carmen Serban la filmarile emisiunii "Stele sub lupa" insistand ca solista canta manele. Maria a explicat si ca nu vrea sa fie asociata cu astfel de muzica, iar Carmen s-a suparat si a plecat.

Tensiunile dintre Maria si Carmen Serban au inceput dupa ce cantareata a fost invitata de gazda emisiunii, Ilina Vandici, sa cante o melodie.

"Eu nu mai am televizor de opt ani, asa ca nu stiu cine este Carmen Serban, dar ceea ce a cantat ea se cheama "manea", nu-i asa?", a spus Maria catre public. Vizibil socata, solista i-a explicat ca muzica ei este etno cu influente house.

Actrita nu a acceptat insa argumentul si s-a declarat nemultumita de faptul ca imaginea ei va fi asociata cu un cantaret de manele. Carmen Seban s-a suparat si a parasit platoul de filmare.

Ilinca Vandici a fost si ea suparata de deznodamantul de la filmari, dar a promis ca incidentul dintre Maria si Carmen va fi difuzat integral in cadrul emisiunii, duminica, la ora 19:00.

"M-a dezamagit ca a plecat. Nu e vina mea ca Maria Dinulescu nu poate face distinctia intre doua genuri de muzica si ca i-a reprosat ca interpreteaza manele. A fost socant, trebuie sa recunosc! Pana la urma, am reusit sa ducem emisiunea la bun sfarsit si fara Carmen si totul a iesit minunat!", a declarat Ilinca pentru Gardianul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare