Vedete din Romania

#bianca dragusanu #maria constantin

Maria Constantin, prinsa de paparazzi cu noul iubit! A rabufnit: „Nu sunt Bianca Dragusanu!”

Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica populara din Romania. Celebritatea i-a adus insa si neplaceri, mai ales dupa divortul de Marcel Toader.

 

Artista a trecut peste drama suferita in urma divortului si si-a refacut viata alaturi de alt barbat. A vrut insa ca acest detaliu sa nu fie cunoscut publicului, deoarece nu-i place sa-si expuna viata intima, insa paparazzii  i-au surprins pe cei doi indragostiti impreuna.

Fanatik.ro a contactat-o pe Maria Constantin pentru a-i cere mai multe informatii despre viata intima. In acel moment, canreata a rabufnit declarand ca ea nu este Bianca Dragusanu ca sa-si  expuna viata personala in presa.

 „Nu vorbesc despre viata mea personala, asta tine de viata personala, ne-au fotografiat chiar foarte urat, am si zis ca nu vreau sa apara poze cu mine. Am si specificat, m-au pus si pus sa dau si interviu. Nu aveau acordul meu.

Eu am acceptat sa mai apar la televizor doar pentru a vorbi despre muzica, nu despre viata mea personala, de aceea am avut si o pauza atat de mare in care nu am mai aparut pentru ca nu vreau sa fiu chemata sa vorbesc lucruri intime. Nu vreau sa mai fiu prezenta la emisiuni tv de genul.

Nu conteaza cum se desfasoara viata mea personala, se desfasoara la mine acasa, nu conteaza ce este si cum este, este viata mea, in rest, prefer sa nu mai apar altfel, ci doar ce tine strict de cariera.

Sunt o cantareata cunoscuta pentru ca eu cant, daca as fi fost cunoscuta pentru ca as fi vorbit despre viata mea personala as fi fost recunoscuta strict pentru asta in showbiz.

Eu nici macar nu consider ca sunt din showbiz. Daca as fi fost, nu stiu, ca alte persoane publice, cum e, de exemplu, Bianca Dragusanu sau altcineva care face strict chestia asta, sa-si expuna viata personala, probabil as fi inteles.

Sa se dea imagini, sa ma sune toata lumea, sa ma intrebe despre lucrurile astea. Dar atata timp cat eu ma promovez doar cu piese si faptul ca altii m-au adus cu niste subiecte murdare asta nu inseamna ca eu sunt la fel.

Probabil a vazut toata lumea ca eu nu am comentat si nici nu o sa comentez vreodata. Astea sunt ale mele si nu e nevoie sa le expun, e viata mea.”, a declarat cantareata pentru fanatik.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului