Vedete din Romania

# maria constantin sot # marcel toader sotii # maria constantin divort # marcel toader divort #maria constantin #marcel toader

Maria Constantin i-a dat lovitura de gratie lui Marcel Toader. L-a facut de ras cu fotografiile pe care le-a prezentat judecatorilor la divort

Marcel Toader si-a pierdut elanul dupa cel de-al doilea termen al divortului de cantareata Maria Constantin. Daca pana acum acesta o acuza pe sotia lui de infidelitate, se pare ca s-a schimbat roata.

Maria a preferat sa taca pe tot parcursul divortului, in ciuda faptului ca Marcel Toader s-a prezentat pe la toate emisiunile si a incercat sa o faca de ras pe vedeta, prezentand la TV chiar imagini cu lenjeria intima a acestei.

Satula de circul facut de fostul sot, Maria i-a dat lovitura de gratie omului de afaceri in fata judecatorilor. A prezentat in fata magistratilor imagini in care acesta apare gol pus, dar si cateva conversatii pe care acesta le purta pe internet cu femei. Discutiile lui Marcel erau extrem de obscene.

 ”Lui Marcel a început să-i piară elanul când a văzut că  soția lui le cerea magistraților de la Judecătoria Sectorului 5 să constate sumele încasate de Toader din aparițiile de la Antena 1 în care a fost ponegrită. În total, 65.000 de euro,  din care Maria Constantin cerea jumătate! Marcel Toader s-a făcut verde la față, iar în următoarea secundă avocat sa a sunat-o pe Maria și a rugat-o să divorțeze la notar”, a dezvăluit o sursă pentru click.ro.

"Marți, Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat la un notar de pe Calea Griviței, iar procesul de la Judecătoria Sectorului 5 s-a anulat. Maria a preferat să tacă și să facă! Ea fost  acuzată de lucruri mincinoase, că și-a înșelat soțul, însă ea a venit cu dovezi la dosar. Dovezi care l-au speriat pe Marcel Toader. Maria a renunțat și la partaj, pentru că a considerat că e mai importantă libertatea ei”, au mai spus apropiații celor doi.

Scandalul nu se va opri insa aici, deoarece Maria vrea sa isi dea in judecata fostul sot pentru calomnie. De asemenea, cantareata vrea despagubiri in acest sens atat de la Marcel Toader, cat si de la televiziunel in care a aparut afaceristul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare