Vedete din Romania

#maria ciobanu #diploma #fals

Maria Ciobanu recunoaste ca are doar patru clase

Maria Ciobanu a recunoscut ca a facut doar patru clase si nu sapte, minimul necesar pentru a intra in ansamblul "Ciocarlia". Dascalul care i-a dat actul fals a ajuns la inchisoare si nu a mai putut profesa timp de cinci ani.

Dascalul de la scoala in care a invatat Maria Ciobanu, Mihail Badescu, a povestit in emisiunea "Happy Hour" cum i-a acordat certificatul doveditor fals Mariei Ciobanu. Cantareata de muzica populara nu s-a interesat de el nici cat a fost in puscarie , nici dupa ce a iesit.

"Am fost anchetat, judecat si am fost condamnat la un an si jumatate de inchisoare pe care i-am facut in anii '62-'63. Am fost nevoit sa iau legatura cu ea pentru a anula actul dar tot am facut puscarie. Stie si Maria ce s-a intamplat atunci, stie si Ionut, stia si Dolanescu. Maria Ciobanu nu m-a cautat niciodata si nici n-a recunoscut povestea asta niciodata. Printre altele, am avut si cinci ani de interdictie in invatamant si a trebuit sa fac dupa aceea reabilitare pentru a-mi putea relua profesia", a declarat profesorul Badescu la "Happy Hour".

Maria Ciobanu, una dintre cele mai mari cantarete de muzica populara din Romania, nu a aratat nici acum recunostinta pentru dascalul care a facut puscarie pentru ea. Mama lui Ionut a declarat ca nu este dispusa sa discute subiectul in detaliu.

"Este treaba mea ce am facut. In vremea aceea se faceau tot felul de lucruri, au fost multi oameni care au luat diplome asa. Lasati-ma linistita sa-mi traiesc batranetile. Oamenii care ma iubesc , ma iubesc pentru ceea ce am facut. Am dat trei copii minunati societatii", a declarat Maria Ciobanu in cadrul emisiunii "Acces Direct".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare