Vedete din Romania

#maria dolanescu #ionut dolanescu #maria ciobanu

Maria Ciobanu neaga insultele aduse fostei nurori

Maria Dolanescu , prima sotie a lui Ionut Dolanescu raspunde atacurilor fostei soacre si spune ca in America castiga mai bine decat cei care o vorbesc de rau de aici. Ea spune ca a avut un efect bun asupra fiului lui Ion Dolanescu , dar ca s-a retras din viata lui ca sa-l lase sa fie fericit cu femeia pe care o iubea.  

La doar cateva zile dupa ce Maria Ciobanu , mama lui Ionut Dolanescu si-a barfit fosta nora spunand ca a plecat in America unde "a ajuns sa spele WC-uri", aceasta si-a exercitat dreptul la replica. "Maria zice multe despre mine, mi-au mai spus niste prieteni comuni ca ma barfeste. Nu m-a avut niciodata la suflet, nici nu stiu exact de ce. In schimb, tatal lui Ionut, Ion Dolanescu, m-a indragit foarte mult. Am plecat in America avand un singur geamantan, iar acum sunt cel mai bun om din luxosul centru de infrumusetare Guerlain Spa, din New York, in care lucrez. Am printre clienti si vedete importante de la Hollywood, iar o sedinta de infrumusetare ajunge pana la 600 de dolari!", a declarat Maria, pentru Click!

Ea a povestit faptul ca a divortat de Ionut pentru ca a vrut sa-l lase sa-si traiasca linistit povestea de dragoste cu Doinita, o violonista din Chisinau care a divortat si ea de fostul sot. In plus, Maria Dolanescu spune ca, in ce o priveste, crede ca mariajul ei cu Ionut l-a ajutat pe acesta mai ales din punct de vedere profesional.

"Cand era cu mine, fostul meu sot a inregistrat doua albume de muzica clasica, unul de muzica populara, a studiat la Paris si a prezentat cateva emisiuni tv de succes in Romania. De cand ne-am despartit, cariera lui nu mai este atat de fructuoasa. Atunci cand in spatele unui artist de succes nu mai exista o femeie care sa-l sustina din toate punctele de vedere, cariera acestuia intra in declin. Este si cazul lui", a adaugat Maria, pentru Click!.

Potrivit Click!, Maria Ciobanu a barfit-o pe fosta nora in fata prietenilor, chair la botezului nepotului ei. "Din cate stiu, Maria a ajuns femeie de serviciu in America si spala WC-uri. Daca nu era fiul meu, asta ar fi facut de mult timp!", le-a spus solista unor invitati. Ulterior, in fata ziaristilor, ea si-a retras declaratia.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare