Vedete din Romania

#carte #maria ciobanu #dolanescu

Maria Ciobanu: L-am iertat pe Ion Dolanescu

In memoria tatalui sau, Ionut Dolanescu a decis sa scoata pe piata o carte despre viata acestuia, in care vor fi publicate amintiri scrise de majoritatea celor care i-au fost apropiati.

"Voi scrie si eu in acea carte. L-am iertat pe Ion Dolanescu pentru tot raul pe care mi l-a facut", a declarat, pentru "ring", Maria Ciobanu .

Pe 20 aprilie, Ionut si Dragos Dolanescu se vor intalni din nou in instanta, dar, cu toate acestea, fiul cel mare al regretatului interpret este multumit ca Dragos a acceptat propunerea de a scrie in carte. Maria Ciobanu s-a lasat si ea induplecata de rugamintile fiului sau.

"Se va ocupa cineva de asta. inca nu am scris, dar voi povesti lucruri frumoase despre Ion. Eu l-am iertat, in ciuda raului pe care mi l-a facut. Avem un copil impreuna si, pentru el, nu-i pot purta ranchiuna", a mai povestit Maria Ciobanu.

10.000 de euro plateste Ionut pentru carte

Cartea-document despre viata lui Ion Dolanescu, scrisa de Luminita Tuca Ciobanu, va fi lansata in aceasta primavara.

"Intr-adevar, mai are mama de scris, apoi i-o voi trimite lui Tiberiu Ceia ca sa o citeasca si sa o corecteze, el fiind unul dintre prietenii vechi ai tatalui meu", a declarat Ionut Dolanescu pentru "ring". Pentru acest lucru facut in memoria tatalui sau, Ionut va scoate din buzunar peste 10.000 de euro, suma care i-a fost pretinsa la tipografie.

"O voi ruga si pe mama sa scrie"

Dupa iesirea pe piata a cartii, Ionut vrea si un DVD despre tatal sau, pe care sa-l lanseze prin fundatia "Ion Dolanescu", pe care a infiintat-o de curand, dar si sa isi convinga mama, pe Maria Ciobanu, sa scrie o carte autobiografica .

"Intentionez ca dupa aceasta lansare sa o rog si pe mama sa scrie o carte despre cariera ei de artista si sper sa reusesc sa o conving", a mai spus Ionut.

Ionut se ocupa de monument

Pentru ca pe 19 martie s-a implinit un an de la decesul lui Ion Dolanescu, Ionut se ocupa in aceste zile de ridicarea unui monument la mormantul acestuia. "Pe langa monument, voi face si un bust din bronz pe care il voi pune in fata casei memoriale din Persinari ", a marturisit Ionut Dolanescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare