Vedete din Romania

#margarita valenciano #ion dolanescu #ionut dolanescu

Margarita: "Ionut nu este fiul lui Dolanescu!"

Margarita Valenciano , mama lui Dragos Dolanescu , a facut o dezvaluire socanta! Ea sustine ca Ionut Dolanescu nu ar fi fiul natural al regretatutui cantaret si ca va cere un test ADN, care implica deshumarea trupului lui Dolanescu.

"Margarita, stai linistita, ca Dragos e fiul meu, dar celalalt, Ionut, este doar fiul Mariei Ciobanu!", sustine mama lui Dragos ca i-ar fi spus chiar Dolanescu, in urma cu mai multi ani.

Valenciano este dezamagita de locul in care a fost inmormantat maestrul si il acuza pe Ionut ca si-a pastrat un loc mai bun pentru el.

"Sunt foarte suparata! Ma doare ca l-au ingropat pe marele Ion Dolanescu acolo, intr-un loc mic, stramt... Ion avea doua locuri de veci pe Aleea Scriitorilor. De ce nu l-a ingropat Ionut acolo? Sau le-a pastrat pentru mama lui, Maria Ciobanu ? Ma doare sufletul! Doar pomul de la mormant e frumos... in rest e o rusine! Ion merita altceva!", a declarat Margarita pentru Libertatea.

Greva magistratilor a amanat procesul fratilor Dolanescu, dar Dragos sustine ca mai exista o cale de impacare in afara tribunalului, dar numai daca Maria Ciobanu isi cere scuze public pentru jignirile aduse lui Ion.

Impartirea mostenirii s-ar complica daca s-ar dovedi ca Dolanescu ar avea si un al treilea fiu. Gabriel Lungu (foto), abandonat de mama la nastere intr-un orfelinat, a declarat in emisiunea "La Sueta cu Bahmu" ca el este al treilea fiu al marelui cantaret.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare