Vedete din Romania

#logodna #adrian enache #iuliana marciuc

Marciuc si Enache si-au tinut logodna in secret si fata de rude

Iuliana Marciuc si Adrian Enache si-au socat rudele prin gestul lor de a se logodi in secret la Balcic . Nici macar mama vedetei TVR nu a stiut de intentiile celor doi indragostiti.

Week-endul trecut, Iuliana si Adrian au participat la nunta bunului lor prieten, Sorin Marcus, cu aleasa inimii lui, Carmen. Evenimentul a avut loc pe taramurile bulgaresti, la celebrul castel ce a apartinut Reginei Maria.

Deoarece si-au dorit cu ardoare sa fie nasii lui Sorin si ai lui Carmen, Iuliana si Adrian au fost nevoiti sa se supuna traditiilor bisericesti si sa se logodeasca.

"Eu i-am facut primul disc, era normal sa fie nasul meu. Nunta a fost asa cum mi-am dorit. Am ales Palatul din Balcic pentru ca este un loc minunat. Am plecat in Bulgaria 70 de persoane cu masinile, numai prieteni de-ai mei. Petrecerea a durat 3 zile si 3 nopti. Enache si Iuliana au fost logoditi de preotii veniti de la Bucuresti. Mi-au dat cadou doua cesti de la 1850 si doua lingurite gravate cu intialele CS", a declarat Sorin Marcus pentru Click!.

In tot acest timp, acasa, in Romania, nimeni nu stia de intentiile celor doi, nici macar mama Iulianei, doamna Svetlana Marciuc.

"Este viata lor si le respect deciziile. Sunt fericita pentru ei si le doresc tot binele din lume. Nu am fost la slujba, eu am alte obligatii. Trebuie sa ma ocup indeaproape de cresterea micutului David, alaturi de care sunt acum la vila de vacanta a Iulianei de la Snagov", a declarat aceasta pentru aceeasi publicatie.

Corina, fosta nevasta a lui Enache a aflat de logodna celor doi de la reporterii Click!.

„Nu stiam de acest lucru. Cu toate ca locuim sub acelasi acoperis, Adrian nu m-a anuntat de intentiile sale. E treaba lor ce fac si eu nu ma pot baga. Va dati seama, e ciudat pentru toata lumea ceea ce se intampla, deci cu atat mai mult pentru fetita noastra, Diana (13 ani)", a spus aceasta la auzul vestii.

In trecut, Iuliana a fost casatorita cu un barbat mai mare decat ea cu aproape 10 ani, de care a divortat insa in 2002. Pe atunci, Iuliana spera ca iubirea vietii ei, Adrian, sa faca acelasi lucru. Cantaretul, in schimb, a preferat sa ramana alaturi de sotia lui, Corina, desi sustinea sus si tare ca Iuliana Marciuc este femeia vietii lui.

Asta pana anu trecut, cand Enache s-a hotarat in sfarsit sa divorteze de Corina, cu care insa, locuieste si in prezent.

Citeste si:

Iuliana Marciuc si Adrian Enache, logodna in secret

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare