Vedete din Romania

#relatie #adrian enache #iuliana marciuc

Marciuc i-a facut copil lui Enache prin inseminare artificiala?

Theodor Munteanu, socrul lui Enache , continua atacurile la adresa cantaretului. Dupa ce a socat cu declaratia ca fiul Iulianei nu este si al lui Adrian, acum sustine ca vedeta TVR a ramas insarcinata prin fertizare in vitro .

Iuliana si Adrian au raspuns la acuzatiile socrului si sustin ca totul este o minciuna.

"Stiu ca nu putea sa ramana gravida pe cale naturala. Discutia asta s-a purtat in casa mea. A facut inseminare artificiala ca sa ramana insarcinata", a dezvaluit Theodor Munteanu, tatal sotiei lui Enache pentru ring.

Mai mult, tatal Corinei Enache sustine ca solistul a negat faptul ca Mihnea David, fiul Iulianei, ar fi al lui si initial nu a vrut sa-l recunoasca.

"Eu l-am sfatuit sa mearga sa recunoasca bebelusul, daca stie ca e al lui. Enache mi-a spus: "Nu toti copiii care se nasc in Romania sunt ai mei!". Eu am intervenit sa se termine circul", a adaugat socrul cantaretului.

Invitat la emisiunea "Acces Direct", Adrian Enache a negat spusele lui Munteanu si si-a exprimat regretul pentru scandalul public in care este implicat.

"Diana Andreea si David Mihnea sunt copilasii mei si nu dau voie nimanui sa se indoiasca de acest lucru. Eu, Iuliana si Corina suntem des invitati la emisiuni, dar educatia primita de acasa ne impiedica sa ne balacarim la tv. Paradoxal, cei care ne-au invatat cei 7 ani de acasa si sa fim civilizati nu au inteles acest lucru si se dedau la tot felul de atacuri. Probabil ca socrul meu e un frustrat...", a spus Enache la Antena 1.

Iuliana a raspuns si ea acuzatiilor. Vedeta TVR sustine ca declaratiile lui theodor munteanu arata ca el se foloseste de ea si Adrian pentru a se promova.

"Domnul Munteanu este un om care isi promoveaza doua CD-uri, cu scandal, pe seama mea, a lui Adrian si a Corinei. Noi trei am decis sa nu spunem nimic. Eu si Corina am avut decenta sa tacem, pentru ca vrem sa ne traim viata discret", a declarat Iuliana pentru Click!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare